[INSERT_ELEMENTOR id="4722"]

گلاب به مایعی است که از تقطیر گل محمدی به دست می آید. فصل بهار بهترین زمان برای چیدن گل محمدی و تهیه گلاب از آن می باشد. گلاب رایحه ی خوشی دارد و از آن در صنعت عطرسازی استفاده می شود. گلاب علاوه بر صنعت عطرسازی، فواید درمانی بسیاری دارد و دارای خواص ضدالتهابی، ضدباکتریایی، ضد درد، ضد تشنج، ضد برونشیت و… می باشد. در این بخش از بهداشت و سلامت نمناک شما را با انواع گلاب، طبع آن و تمامی خواص شگفت انگیز گلاب برای درمان بیماری ها و زیبایی آشنا می کنیم.

انواع گلاب

گلاب سنگین (درجه یک) :
در 100 میل لیتر از این گلاب 35 میلی گرم اسانس وجود دارد.

گلاب سبک (درجه دو) :
در100 میلی لیتر از این گلاب 15 میلی گرم اسانس وجود دارد.

گلاب دو آتشه :
برای تهیه گلاب دو آتشه پس از یکبار تقطیر و گلاب گیری روی گل های دیگ، گلاب به دست آمده قبلی را می ریزند.

گلاب سه آتشه (سه گل ) :
برای تهیه گلاب سه آتشه بر روی گلاب دو آتشه گل تازه ریخته و دوباره تقطیر می کنند.

گلاب پس آب :
برای تهیه گلاب پس آب به گل های دیگ بعد از یکبار گلاب گیری آب اضافه می کنند.

ترکیبات و ارزش غذایی یک بطری گلاب
گلاب گلاب سرشار از ویتامین C، ویتامین E، تانن، پکتین، سیترنلول، گرانتول، استاروپنین و فنیل اتانول می باشد و دارای ترکیبات مفیدی مانند ترپن ها، گلیکوزیدها، فلاوونوئیدها، آنتوسیانین ها و… است و ارزش غذایی یک بطری گلاب به صورت زیر می باشد:

کالری :80
کربوهیدرات :21 گرم
شکر :20 گرم

با خواص شگفت انگیز گلاب برای بدن آشنا شوید

دیدگاه ها

[INSERT_ELEMENTOR id="242"]